İki güzide kuruluş güçbirliği yaparsa…

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği(ATSİAD)’nde bayrağı devralan Başkanı Yusuf Yılmaz yeni yönetim kurulu ile birlikte, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nı ziyaret etti. İş dünyasına yön verenlerin buluşmasında bölge ekonomisinin yanısıra ülke gündemi ve istihdam arttırıcı yeni projeler değerlendirildi.

İskenderun’un iki güzide kuruluşunun  her zaman uyum içerisinde hareket ettiğini, bundan sonrada ilçeye değer katacak her türlü projede birlikte hareket edeceklerini söyleyen  İTSO Başkanı Levent Yılmaz, “ATSİAD yönetim kurulu üyelerindeki bazı arkadaşlarımız aynı zamanda Odamız meclis ve yönetiminde de yer almaktalar. Sizlerin fikirlerinin bizlere ve dolayısıyla bölgemiz ekonomisine pozitif yansıyacağını tahmin ediyoruz. Yeni süreçte hem sizler hem de bizler için bölgemiz ekonomisine, istihdama ve yeni projelere değer katmak için çalışacağımıza inanıyorum ” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aynı zamanda İTSO Yönetim Kurulu’nda yer alan ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ise elbirliğiyle bölgeye faydalı olacak çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına İTSO yönetimine ve meclise yeni seçilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun demek için buradayız. ATSİAD olarak şehrimiz ekonomisine daha faydalı olabilmek adına bizler üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. El birliğiyle, yaşadığımız şehrimize ve bölgemize daha faydalı olmak için çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın