Belediye başkanı, istifasını böyle açıkladı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 24 Haziran’da yapılacak seçimde, Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek, görevinden istifa etti.

Şanverdi, Reyhanlı Belediyesi’nde düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılında AK Parti’nin kuruluşuyla başladığı siyasette 14 yıl belediye başkanlığı yaptığını belirterek, dün itibariyle de Kaymakamlığa istifa dilekçesini sunduğunu söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptığını da aktaran Şanverdi, “24 Haziran’da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi yapılacaktır. Genel merkezle yaptığım istişare neticesinde istifa etmem konusunda hakkımda hayırlısı olması söylendi. İnşallah yerelde Reyhanlı halkına hizmet ettim, bundan sonra genelde Ankara’da halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğim. Reyhanlı halkımızın her zaman yanında olacağız. Bugün toplanmamızın nedeni veda değil görev değişikliği olacaktır. Eğer genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız takdir ederlerse hem Hatay’a hem de daha güzel hizmetlerde yer almak için görev alırız” dedi.

Toplantının ardından belediye çalışanları, Şanverdi’ye, kendilerine gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Hüseyin Şanverdi’nin Hatay Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi olan amca oğlu Fevzi Şanverdi ise 27. dönem milletvekili talep başvurusunu geri çekti.

 

Bir cevap yazın