Emekliler, başkanlarından vazgeçmedi

Tek listeyle gerçekleşen Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Uyan güven tazeledi.

Amanos Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’ün yanısıra, siyasi parti temsilcilerinden, sivil toplum kuruluşlarına kadar toplumun bir çok kesimini buluşturan genel kurul, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman Mehmetçiler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını yapan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, yaptığı konuşmada emeklilerin yaşadıkları haksızlığa isyan ettiklerini, ama hak arama noktasında hiçbir çaba göstermediklerini belirterek, “Bugün yapılan bu kongrede emekliler olarak sokaklara taşmalıydık. Unutmayın; hak aramazsanız birileri gelir sizlere hakkınızı istemediğiniz bir şekilde vermeye kalkar. Emekliler olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız ve bu konuda sizlerin desteği bizlere güç verecektir” dedi.

Dernek üyelerinin teveccühüne teşekkür eden TÜED İskenderun Şubesi Başkan Mustafa Uyan da, “Genel kurulumuzun İskenderun’a, Hatay’a, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımınız ve oylarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Kazım Ergün Bey, diğer yönetim kurulu üyeleri, genel merkez yöneticileri ve bizler, emekliler için, emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmek için büyük gayret içindeyiz. Onlara, bizler adına yapılan tüm çalışmalardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

TÜED İskenderun Şubesi 6. Olağan Genel Kurulda Mustafa Uyan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Hüseyin Göde, Doğan Süslü, Nevzat Kaçar, Malik Yorulmaz’dan oluşurken, Denetim Kurulu’na ise Halil Besler, Hatice Yıldırım, Mehmet Yakışan getirildi.

 

Bir cevap yazın