Tosyalı, gençlerin geleceğine ışık tutuyor

Türkiye’nin gelecekteki gücü gençlerle buluşmalarını sürdüren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Çağ Üniversitesi’nin ardından, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) öğrencileriyle buluşacak.

4 Mayıs 2018 Cuma günü 11.00 – 12.00 saatleri arasında İSTE Merkez Kampüsü Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda 3’ncü Teknoversite Günleri kapsamında ‘Bir Oyun kurucunun Yolu’  konulu konferansla öğrencilerle buluşacak olan Tosyalı, öğrencilere başarı kriterine doğru ulaşmak için yapılacak doğru hamleleri ve bu süreç içerisinde izlenecek olan yolu hayatından örneklerle anlatacak.

Öğrencilere, ‘Çağ’ atlattı

Ulusal ve uluslararası birçok şirketin üst düzey yöneticilerini  öğretim üyeleri ve öğrencileriyle buluşturan Çağ Üniversitesi’nde Kariyer Günleri’nin konuğu olan çelik patronu Fuat Tosyalı, iş hayatındaki deneyimlerini paylaştığı sunumunda öğrenciler ve öğretim görevlileri tarafından pür dikkat dinlendi. İşadamlarının başarı öykülerinin öğrenciler için yol gösterici olduğunu söyleyen Tosyalı, başarı hikâyesi yazmakta öğrencilere altın öğütler verdi.

 

 

 

Bir cevap yazın