Hatay, FOX ekranından bir başka güzel

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 6. bölümünde Hatay’ın tarihi ve turistik güzellikleri ile sahip olduğu değerler ekrana taşındı.  Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna’nın rol aldıkları Yasak Elma dizisinde Hatay’ın eşsiz güzellikleri oldukça dikkat çekti.

Dizide Zeynep ve Alihan karakterini canlandıran başrol oyuncularından Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin bir günlük Hatay Gezisinde medeniyet, hoşgörü ve gastronomi şehri Hatay’ın eşsiz güzelliklerinden Antakya köprübaşı, Asi kenarı yol boyu, eski Antakya evleri ve dar sokakları, Samandağ Titüs Tüneli, Beşikli Mağara, Vakıflı ve Hıdırbey Musa Ağacı’nın yanısıra künefe ve defne sabunu da tanıtıldı.

Hatay’ın caddelere ve sokaklarına taşan karakteristik mimarisi, tarihsel birikimi ve kültürel yapısı ve enfes mutfağının ekrana yansıdığı dizinin altıncı bölümü için Hataylılar sosyal medyada memnuniyetlerini dile getirirken, Hatay dışında yaşayan vatandaşlar da memleket özlemlerini giderdiklerini ifade etti. Oldukça dikkat çeken görüntüler için çok sayıda kişinin de çekimlerin nerede yapıldığını sorguladığı gözlendi.

İyi bir izleyici kitlesi yakalayan dizi Hatay’ın tanıtımına büyük katkı sunarken, filmin ilerleyen bölümlerinin çekimlerinin Hatay’da süreceği ve ilin farklı güzelliklerinin ekrana yansıyacağı kaydedildi.

Hatay’ın tanıtımı için büyük çaba harcayan ve dizinin çekimleri için katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sosyal medya hesabında, ‘Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 6. bölümünde ilimiz Hatay’ın tarihi ve turistik yerlerinde yapılan çekimler” yazısıyla filmin Hatay ile ilgili bölümlerini şöyle paylaştı…

https://www.facebook.com/HatayBld/videos/1885947408082118/

 

 

Bir cevap yazın