Ahmet Karayiğit, yeğeninin acısıyla sarsıldı

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, kızkardeşi Nebahat Görür’ün 37 yaşındaki oğlu Hasan Hüseyin Görür’ün vefat haberiyle sarsıldı. Uzun süredir tedavi gören ve hastalığına yenik düşen evli ve bir çocuk babası Hasan Hüseyin Görür’ün cenazesi Erzin Camii’nde kılınan namazın ardından Dağdanlı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşta vefat eden Hasan Hüseyin Görür’ün Erzin’deki evinde taziyeleri kabul eden ve Ankara’dan gelerek ailesini yalnız bırakmayan Ahmet Karayiğit’i bölgedeki bürokratlar ve dostları yalnız bırakmadı. Yurtdışında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da belediyeden emekli olan merhumun babası Mustafa Görür’e ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Adalet camiası ve bürokratlar taziye evinde Başdanışman Karayiğit’e başsağlığı diledi ve ailenin acısını paylaştı.

Taziye evinde ailenin yanında olan Hatay Valisi Erdal Ata, Hasan Hüseyin Görür’ün vefatından duyduğu üzüntülerini ifade ederek başsağlığı dilerken, “Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın