Koca yürekli öğrenciler kahramanları için atağa geçti

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek başlattıkları kampanyada topladıkları 400 lirayı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.  Mehmetçik için büyük bir fedakârlık örneği sergileyen koca yürekli öğrencilerin bu girişimine destek veren Okul müdürü İbrahim Seçkin, öğretmenler İlker Dönmezer, Ahmet Yolcu, İbrahim Gündüz, Emire Matkap ve okul aile birliği başkanı Safiye Kütük, Mehmetçik için tek yürek olan öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

“Askerlerimiz sayesinde rahat yaşıyoruz”

Öğrencilerle birlikte, Ziraat Bankası İskenderun Şubesi’nde toplanan parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatıran İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, “Sınırlarımız kahramansız, kalelerimiz bayraksız olmasın” diyerek, önemli bir mesaj verdi.

Öğrencilerinin, alkışlanacak bir davranış sergilediğini söyleyen Okul Müdürü İbrahim Seçkin, “Öğrencilerimiz harçlıklarını toplayarak bize geldiler. Bizler de, harçlıklarından karınca kararınca biriktirdikleri parayı Mehmetçik Vakfı’na yatırmak için buradayız. Sınırlarımız kahramansız, kalelerimiz bayraksız olmasın diyoruz. Askerlerimizin ayağına taş değmesin, başı dik, alnı ak olsun. Onların sayesinde bizler bu ülkede rahat ve huzur içinde yaşıyoruz. Rahat uyuyoruz. Onlara minnettarız. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar bizim umutlarımız, yarınlarımızdır. Geleceğimizin güvencesidir. Onun için öğrencilerime, öğretmenlerime, okul aile birliğine ve mahallemiz velilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Kahramanlarımıza minnettarız”

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu öğrencileri Tuberk Kütük, Betül Kaplan, Nurgül Taşpınar ve Enes Akınkan yaptıkları açıklamada, “Biz Afrin için para biriktirdik. Harçlıklarımızı ortaya koyarak, Mehmetçiklerimize destek olmak istedik. Onlar bizim kahramanlarımız. Kahramanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Askerlerimiz bizim rahat yaşamamızı sağlıyorlar. Onlara minnettarız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın