Bebek özlemi çekenlere umut oldu

İki yıldır çocuk özlemi çeken Büşra Kepez, İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek, İnfertilite (Kısırlık) Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut’un uyguladığı aşılama yöntemiyle bebek sahibi oldu. Aşılama yönteminin, çocuğu olamayan aileler için umut kaynağı olduğunu ifade eden Op. Dr. Ozan Turgut, bu yöntemin özellikle genç hastalarda daha etkili sonuçlandığını vurguladı.

“Oğlum iki aylık oldu”

Büşra Kepez’in tedavi süreci hakkında bilgiler veren Uzmanı Op. Dr.  Ozan Turgut, “Uzun süre gebe kalamayan hastalarımıza uyguladığımız aşılama yöntemiyle olumlu sonuçlar elde edebiliyoruz. Büşra Hanım da bu nedenden ötürü polikliniğimize başvurarak, tedavi oldu. Uyguladığımız tedavi sonucunda gebe kaldı. Sağlıklı seyreden gebelik sonrasında da doğumu gerçekleştirdik. Bebeğimiz şuan gayet sağlıklı” dedi.

Dörtyol’da yaşayan Anne Büşra Kepez ise bebeğini kucağına aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “İki yıl boyunca bebeğim olmadı. Bu nedenle kötü günler yaşadım. Şuan doktorum sayesinde iki aydır oğlumu kucağıma alıyorum. Ozan Bey, iyi bir hekim olmasının yanı sıra, hastalarıyla da ilgili olması bizi çok mutlu etti. Bana bu mutluluğu yaşatan Doktorum Ozan Bey’e çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın