AK Parti’nin İskenderun çıkarması

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve beraberindeki heyet, İskenderun’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette Türkiye ve Hatay gündemine dair önemli açıklamalar yaptı.

Sırasıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC) Basın Merkezi, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO), Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret eden Başkan İbrahim Güler ve beraberindeki heyet, son olarak Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda istişare toplantısı düzenledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin katıldığı ziyaretlerde Başkan Güler, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını belirterek, gerek İskenderun, gerekse Hatay için önemli projelerde bütün STK, kurum ve kuruluşlarla elbirliğiyle hareket edeceklerini söyledi.

“Seçime hazırız”

Konuşmalarında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını eleştirerek, bütün işlerinde vizyonsuzluk ve beceriksizlik gözlediğini belirten Başkan Güler, çalışmaların yakın takipçisi olduğu mesajını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çıkışını da değerlendiren Güler,  “Biz Hatay İl Teşkilatı olarak seçimlere her an hazırız” derken, çalışmalarını ve faaliyetlerini kamuoyuna duyurarak önemli bir görev üstlenen basın mensuplarına ayrıca teşekkür etti.

Hatay Ro-Ro Yönetim Kurulu Başkanı olarak İTSO ile İskenderun’da birçok projede yer aldığını söyleyen İbrahim Güler, hedeflerinin Hatay’ı hakkettiği yere taşımak olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın