Burada bir parktan çok daha fazlası var

Belen Belediyesi, Uluslararası Göç Örgütü ve Belen Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Halilbey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ‘Dostluk Parkı’ törenle hizmete açıldı.

Çocuk parkı, piknik alanı ve peyzaj çalışması ile Belenlilerin nefes alabileceği Dostluk Parkı’nın açılış törenine Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Uluslararası Göç Örgütü Yetkilileri, kurum müdür ve amirleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Göreve geldikleri günden bu yana Belen’e 20’e yakın park yaptıklarını belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Hazineye ait Halilbey Mahallemizde çocuk parkı yaptırmaya karar verdik. Ardından bu alanın taş duvarlarını, alan düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını yaptık. Araç ve gereçleri de Dünya Göç Örgütü tarafından temin edildi. Dostluk Parkımızın arka kısmındaki alanı da piknik alanına dönüştürerek, ailelerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlayacak bir yaşam alanı yarattık. Belen Belediyesi olarak, buradan Göç Örgütü’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve katkılarının devamını bekliyoruz. Bunun yanısıra, içerisinde egzersiz aletleri bulunan parklarımızda da vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam konusunda desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi mahallelerimizde çocuk parkları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Dostluk Parkı’nın açılış kurdelesi Başkan Adnan Vurucu ve konuklarla birlikte kesildi.

 

Bir cevap yazın