Bu köprü halkın çok işine yarayacak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Yeni Hatay Devlet Hastanesi bölgesinde trafik sirkülasyonunun kolaylaştırılması adına inşa edilen 92 metrelik yeni bağlantı köprüsünün açılışını yaptı.

HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, daire başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, Başkan Savaş yoğun trafik sirkülasyonuna sahip olan Hasanlı Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi yolunun ulaşım eksikliklerine çözüm üretmek adına inşa edilen köprünün  92 m uzunluğunda ve 12,5 m genişliğinde olduğunu belirterek, köprünün yapımında 44 adet fore kazık kullanıldığını söyledi.

Halkın yaşam kalitesini yükseltecek ve ulaşım güvenliği sağlayacak olan ulaşım hizmetlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Savaş, “Yıllardır ulaşım sıkıntısı çektiğimiz yolun daha rahat ve güvenli bir şekilde olması için başlattığımız çalışmamızda, başta bölge halkının rahatlığı ve güvenli ulaşım sağlayabilmesini hedefledik.  Bu nedenle 92 metre uzunluğunda modern bir köprüyü bu bölgeye konumlandırdık. Yapmış olduğumuz bu köprü bütün halkımıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Bir cevap yazın