Bel fıtığı kabusunuz olmasın!

İzmir’li Saadet Gediz, 8 yıldır çektiği bel fıtığı ve bacak ağrılarından Özel Gelişim Hastanesi’nde uygulanan ‘Osteopati’ tedavisiyle kurtuldu. Uzman Fizyoterapist Osteopat Mehmet Ali Yılmaz’ın uyguladığı manuel terapi yönteminin, bel fıtığının ameliyat seviyesine gelmediği belirlenen hastaların  ağrılarının azaltılması ya da giderilmesinde etkili bir yöntem olduğu belirtiliyor.

Osteopatinin ağrılar üzerinde etkili bir yöntem olduğunu belirten Fizyoterapist Osteopat Mehmet Ali Yılmaz, “Hastamız bel fıtığına bağlı; bel, sırt ve bacağa yayılan ağrıları sebebiyle yaşam kalitesinin düştüğünden şikâyetçiydi. Günlük yaşam aktivitelerinde sürekli kitlenmeler yaşayan hastamıza uyguladığımız osteopati yöntemiyle, bu şikâyetlerini gidermiş olduk. Osteopati, elle uygulanan bütüncül bir yaklaşımdır. İlgili uzman hekimlerimiz tarafından ameliyat seviyesine gelmediği belirlenen hastalarımızın ağrılarının, azaltılması ya da giderilmesinde osteopatiyi öneriyoruz” dedi.

Hastadan, doktora teşekkür

Tedavi sonrası normal yaşantısına geri döndüğünü anlatan Saadet Gediz ise, “Adım atamıyor, çok acı çekiyordum. Ağrılarım azalmadığı gibi, daha da artıyordu. Artık hareket edemez durumdaydım. Osteopatiyi araştırdım ve denemek istedim. Bu tedavi için İzmir’den geldim. Şuan beşinci seansımdayım ve tedavi sonrası çok rahat hareket edebiliyorum. Osteopatinin başarılı sonucu, beni çok mutlu etti. Mehmet Ali Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

Bir cevap yazın