Yunus Emre’de bir başarı klasiği daha

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Yunus Emre Ortaokulu’nu ziyaret etti. Hem 2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Organizasyonu kapsamında Adıyaman’da düzenlenen Ortaokullar Futbol Turnuvası’nda bölge şampiyonluğunu ilan eden Yunus Emre İlköğretim Ortaokulu Futbol Takımını tebrik ederek, çeşitli hediyeler takdim eden, hem de okul bahçesinde düzenlenen kermesin açılışını yapan Başkan Seyfi Dingil, okulun başarısından dolayı Okul Müdürü Cihangir Kaya başta olmak üzere tüm öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

“Sporda ve eğitimde başarı önemli”

Okulun hem sınavlarda ve hem de sportif yarışmalarda birçok başarıya imza attığını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz. İskenderun’un adını bölgede duyurdunuz şimdi de Türkiye Şampiyonasına katılacaksınız. Ben inanıyorum ki; orada da başarılı olacaksınız. Sportif başarıların yanında tabii ki de dersleriniz de önemli.. Ama görüyorum ki; sporda başarılı olan öğrencilerimiz derslerinde de başarılı. Bundan dolayı da sizleri kutluyor, alınlarınızdan öpüyorum” dedi.

“Yusun Emre’nin felsefesi, felsefemiz”

Okullarında güçlü bir öğrenci, öğretmen ve veli diyaloğu olduğunun altını çizen Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya da,  “14 spor dalında da sayısız başarılarımız, geçtiğimiz yıllarda TEOG’da birinciliklerimiz ve bundan sonra da LGS’de de öğrencilerimizin başarıları artarak devam edecektir. Okulumuzun adı Yunus Emre ve biz de onun felsefesiyle, ‘İnsan bizim için değerlidir’ diyoruz. Bu mantıkla öğretmen kadromuzla farklı bir yönetim anlayışı ve iletişimle öğrencilerimizle birlikte güçlü bir diyalogumuz var. Ben bizlere her zaman destek olan Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler ödüllendirildi

Mahalle muhtarlarının da katılım gösterdiği kermeste, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili velilerin hazırladığı yiyeceklerden satın alarak, okula destekte bulunurken, öğrencilerin ikramlarını da geri çevirmedi. Düzenlenen kermesin sonunda Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Bestami Bilgili ve muhtarlar okul takımını tebrik ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bir cevap yazın