Halk taleplerini valiye anlattı

Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, ‘Muhtarlar ve Halkla Buluşma Toplantısı’ kapsamında Yayladağı’nda muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinledi. Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce ile Belediye Başkanı Mehmet Kalkan’ın katılımıyla Yayladağı Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda, vatandaşlar ve muhtarlar taleplerini doğrudan Vali Yardımcısı Tetikoğlu’na aktardı.

Tetikoğlu, Yayladağı’nın özellikle asayiş yönünden sorunsuz ve şirin bir ilçe olduğunu dile getirerek, ” Halkın oylarıyla işbaşına gelmiş muhtarlarımız son derece önemli bir kamu görevini ifa etmektedir. Burada özveriyle çalışan idareci, yönetici, tüm kamu personeli ve halka teşekkür ederim. Sorun ve talepleriniz kamu kurumlarımız tarafından en kısa ve hızlı bir şekilde giderilecektir” dedi.

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce’nin ilçe ilgili yaptığı sunumun ardından Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu sözü muhtarlara ve vatandaşlara bırakarak onların dile getirdiği sorun ve talepleri dinledi ve notlar aldı. İletilen taleplerin çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

 

Bir cevap yazın