Allah dualarını kabul etsin

Halk buluşmalarına büyük önem veren ve belirli aralıklarla mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe protokolü ile birlikte bu kez Kışla Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Halkın sorunlarını dinleyerek, yapılabilecekler üzerinde istişare niteliği taşıyan buluşmalarda talepleri birebir halktan dinleyen Kaymakam Sarı’ya İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy,  İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hizni Ercan, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Gökpınar ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer de eşlik etti.

Mahalle halkı ile sohbet ettikten sonra, mahallede bulunan tarihi ve manevi değeri bulunan yerleri gezen Kaymakam Musa Sarı, mahalle ile ilgili Kışla Mahalle Mehmet Ateş’ten de bilgiler altı.

Kışla’daki doğa zenginliğine ve manevi değerlere gösterilen ilgiye hayran kalan Kaymakam Sarı, bu alanlara  ulaşımın daha rahat sağlanması için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi’ne yolların yapımı ile ilgili  yazı yazılacağını ve Kültür Müdürlüğü ile iletişime geçileceğini belirterek,  mahalle halkına ve muhtarına ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Kaymakam Musa Sarı, Kışla Mahallesi  İlk ve Ortaokulu’nu da ziyaret edilerek yetkililerden  okulun durumuyla ilgili bilgiler aldı. Sınıfları dolaşılarak  öğrencilerle sohbet  eden Kaymakam Sarı’ya öğrencilerin sevgi gösterisi görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın