Sportif başarının adresi Namık Kemal

2017-2018 eğitim öğretim yılı Türkiye Okul Sporları bünyesinde gerçekleştirilen okullar arası spor müsabakalarında Hatay’da dereceye giren Namık Kemal Orta Okulu öğrencilerine kupa ve madalyaları törenle verildi.

Basketbol, Masa Tenisi, Satranç, Yelken, Yüzme, Karate, Jimnastik ve Kick Boks’ dallarında ‘Küçük Kız-Erkek’ ve ‘Yıldızlar Kız-Erkek’ kategorilerinde dereceye girerek, bir çok okula nasip olmayan büyük bir sportif başarıya imza atan Namık Kemal Orta Okulu’na bu gururu yaşatan öğrencilere ödülleri İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ve Namık Kemal Orta Okulu Müdürü Ali Koç tarafından verildi.

Beden eğitimi öğretmenleri, okul idarecileri ve ailelerine de büyük bir sevinç yaşatan öğrenciler, kupalarını  gururla havaya kaldırdı.

“Başarı ekip işi”

Namık Kemal Orta Okulu’nun hem TEOG’da hem de spor dallarında aldığı derecelerinin tesadüf olmadığını belirterek, Okul Müdürü Ali Koç, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencileri kutlayan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, “Bugüne kadar dereceye giren okullar, beni ziyarete gelirdi ama maşallah Namık Kemal Orta Okulu Öğrencileri sayıca fazla bir şekilde aldıkları derecelerle bizleri onurlandırdılar. Bu kadar fazla sporcunun aynı anda bu dereceleri almaları bizleri çok mutlu etti.  Diğer illerde yapılan müsabakalara katıldığınız zaman öncelikle disiplinli, otoriter, saygılı birer sporcu olmanızı istiyorum. Diğer illerde yapılan müsabakalarda gösterdiğiniz örnek davranışlar ilimize, ilçemize ve bizlere yansır. Yaptığınız her şeyde her zaman arkanızdayız. Bu tabiî ki bir ekip işi. Sizlerin öğretmenlerinizle, öğretmenlerinizin de idarecilerle olan iletişimi bu başarıyı getirmiştir. Ben öncelikle bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul tarafından‘Basketbol, Masa Tenisi, Satranç, Yelken, Yüzme, Karate, Jimnastik ve Kick Boks’ dallarında ‘Küçük Kız-Erkek’ ve ‘Yıldızlar Kız-Erkek’ kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödül ve kupaları takdim edildi. Düzenlenen ödül töreni kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bir cevap yazın