Çelik – İş Sendikası sahaya indi

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, yeni yönetimi ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Çelik İş Sendikası’nın gücünü arttırmak için çaba harcayacağını söyleyen Başkan Değirmenci’ye Genel Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yöneticileri de eşlik etti.

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci,  İsdemir’in değil, bölgenin sendikası olacaklarını belirterek, “Bu bölgede olmaktan çok mutlu olduğumu baştan ifade etmek istiyorum. Allah’ın izniyle Çelik İş Sendikamızın gücünü arttırmak için gece gündüz çalışacağız. Sahaya iniyoruz, işverenlere gidiyoruz. Büyüyen Çelik İş Sendikası’nın merkezlerinden biri olan İsdemir’i de İskenderun’u da ihmal etmeyeceğiz. Çelik İş Sendikasını, İsdemir’in sendikası olmaktan çıkaracak, bu bölgenin sendikası yapacağız. Bu bölgede çok işimiz var ve sizden de yardım istiyoruz. Bize gönül rahatlığı içinde yanlışlarımızı söyleyin, giderelim. Yola çıkarken çok büyük laflar söyleyerek çıkmadık. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla, işverenlerimizle, basınımızla birleşerek doğru işler yapmak için yola çıktık. Mütevazılıkle çıktığımız bu yolda Çelik İş Sendikası hem itibarını, hem mali gücünü, hem üye sayısını arttırarak tüm ülkeyle bütünleşiyor. Şube kongremizi yaptık, sahaya indik. Siz bizim sesimiz, kulağımız, her şeyimizsiniz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, “Bölgemizde daha da güçleneceğinize inancımız sonsuz. İsdemir İşçisinin mutluluğu halka da esnafa da yansıyor. Siz bizim Ankara’daki evimiz gibisiniz” dedi.

Bir cevap yazın