Tam da bu dayanışmaya ihtiyacımız var

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan,  beraberindeki heyetle birlikte Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’in ardından CHP İl Başkanı Av. Servet Mollaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Arsuz Belediye Başkanı Nazmi Culha’nın da hazır bulunduğu ziyaretlerde bir araya gelen siyasi parti temsilcileri, ülke gündeminin yanısıra Zeytin Dalı Harekatı’nı görüştü.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, “Memleketin meselelerini çözmek için el birliğiyle hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Saadet Partisi heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu da gerginliğin had safhada olduğu bir dönemde, ülkenin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gerçekleştirdiği ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları veren Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan da “Ülkemiz son günlerde ciddi sorunlar yaşarken bu sorunları kutuplaşarak değil birlik beraberlikle aşabiliriz. Ülkedeki tüm STK, siyasi parti temsilcileri bir araya gelip Hatayı ve ülkemizi en iyi yerlere getirebilmek için çalışmalıyız. Bu anlamda yeni il başkanlarımızın bu konuda hassas ve kucaklayıcı şahsiyetler olduğuna inanıyorum. Yeni il başkanlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni il yönetimlerinin hayırlı – uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın