Yaralı mehmetçiğe güç veren ziyaret

Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’de bölücü terör örgütleri ile girdiği çatışmada yaralanan polis, asker ve ÖSO mensuplarını tedavi gördükleri MKÜ Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaret ettiği yaralı polis, asker ve ÖSO mensuplarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Tortop, dana sonra sağlık durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı.

Kaymakam Tortop’a ziyaretlerinde; MKÜ Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Akcora, İlçe Emniyet Müdürü İdris Kan ve İlçe Jandarma Komutanı İnan Demir eşlik etti.

Kaymakam Tortop, hastanenin ardından yine Afrin’de terör örgütleri ile girdiği çatışmada iki ayağından ve boynundan yaralanan  ve tedavisi evde devam eden P.Söz.Er Ali Uysal’ı ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de kahraman gazinin ailesine herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Kaymakam Tortop, yaralı askerlere “acil şifa” dileğinde bulunduktan sonra yaptığı kısa açıklamasında, “Mehmetçiğimizin Afrin’de terörle mücadeledeki üstün başarısı bizi gururlandırıyor. Şehitlerimize saygı sunarken, yaralı askerlerimize, gazilerimize acil şifa, ailelerine sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın