Seferberliğe Arsuz da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Okuma-Yazma Seferberliği’ ile ilgili düzenli olarak yapılan toplantı bu kez Arsuz’da gerçekleşti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Müftüsü Mehmet Çinar, Tapu Müdürü Ayhan Dural, Malmüdürü Nurhal Parlak, Nüfus Müdürü Gülsel Soğancı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Hizni Ercan, Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, Halk Eğitim Müdürü Ali Altuk, Polis Memuru Mehmet Vanlı, Arsuz Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin Yangın, Arsuz Ziraat Bankası Müdürü Emel Sümer katıldı.

İlçe genelinde okuma-yazma bilmeyen tüm vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde ‘Okuma-Yazma Seferberliği’ başlatıldı. Bugün, ilçemizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit etmek ve onlara ulaşmak için gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulunmak üzere toplandık. Okuma-yazma bilmeyenlerin tespiti ve kursa yönlendirilmeleri konusunda herkesten destek bekliyoruz. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından toplantı, Arsuz Halk Eğitim Merkezi’nin bilgilendirme sunumu, karşılıklı görüş alışverişi ve görev dağılımının ardından sona erdi.

Bir cevap yazın