‘Milliyetçi Hareket’in İskenderun neferleri

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İskenderun İlçe Yönetimi ve İskenderun Belediye Meclis Üyeleri, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürürken, verdikleri mesajlar İskenderun’un geleceğine yön veriyor. MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, partideki birlik ve beraberliğin tüm İskenderun’a yansıması için örnek bir yöneticiliğe de imza atıyor.

İskenderun adına meclise gelen tüm kararları büyük bir dikkatle inceleyen MHP Grubu, parti yönetimiyle birlikte İskenderun’un yararına olacak tüm kararlara destek verirken, yanlışa da ‘Dur!’ diyor.

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve partili belediye meclis üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gündemdeki konuları değerlendiren Başkan Bozkurt, öncelikle Zeytindalı Harekâtı’nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diledi. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşması için de dua eden MHP Yönetimi ve meclis üyeleri, Türk Ordusu’nun zaferle döneceğine olan inançlarının tam olduğunu bir kez daha vurguladı.

İskenderun Belediyesi’ndeki yönetim boşluğuna dikkat çeken Başkan Bozkurt, MHP Grubu’nu oluşturan belediye meclisi üyesi arkadaşlarının gündeme gelen tüm kararları titizlikle incelediklerini söyledi. Parti grubu olarak; belediye meclisinin gündemine kim getirirse getirsin, İskenderun adına yararlı olacak her projeyi desteklediklerini özelikle vurgulayan Turan Bozkurt, “Bizim için önemli olan İskenderunlu hemşerilerimizin çağdaş bir kentte yaşamasına katkı sunmaktır. Kentimize zarar verecek hiçbir kararın altına imza atmayız” dedi.

Söz Gazetesi’nin, bölgede önemli bir haberciliğe imza attığını belirterek çalışanlarını kutlayan Başkan Turan Bozkurt ile birlikte; Başkan Yardımcısı Mustafa Karakaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Şanlı, Afşin Oktay ve Belediye Meclis Üyeleri Emir Selim Yazar, İbrahim Yavuz, Osman Çolak ve Adnan İşler ziyarette hazır bulundu.

 

Bir cevap yazın