Hatay’ın vergisine İskenderun imzası

Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ile Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, 26 Şubat – 04 Mart tarihleri arasında kutlanan 29. Vergi Haftası dolayısı ile İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmede bulunan Kaymakam Soytürk, 29.Vergi Haftası dolayısı ile yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reel sektörde toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ve vergi – kamu hizmeti döngüsünde farkındalık yaratmak için yapılan etkinliklerin önem arz ettiğini belirten Soytürk, “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide ilçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizlere mutluluk vermektedir. İlçemiz, sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını muhafaza edecektir. Bunun yanı sıra ülkemizin kalkınmasına, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm esnaflarımızın hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor ve vergi camiasının tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın