Adnan Vurucu, Ali Aydar’ın yüreğine dokundu

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yatağa bağlı olarak sürdüren ve ‘Evde Sağlık Hizmeti’ alan Ali Aydar’a, hasta yatağı bağışladı. Belen Ötençay Mahallesi’nde yaşayan aileyi bizzat evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını soran Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ali Aydar ile yakından ilgilenirken, ailenin hayır duasını aldı.

Belen Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi tüm aile ve hastaların yanında olduklarını belirten Belen Başkan Adnan Vurucu, “Hastalarımızın sıkıntılarını giderme konusunda her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duyguları yaşayabiliriz. Rabbim, hiçbir ferde dert verip de derman aratmasın. Rabbim Ali Aydar kardeşimize acil şifalar versin. Yakınlarının da yardımcısı olsun. Bizler Belen Belediyesi olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki; daha çok maddi ve manevi destek olalım. Rabbim bizleri şu fani dünyada çokça iyilik yapmayı nasip etsin” dedi.

Başkan Vurucu’ya yardımlarından dolayı teşekkür eden Ali Aydar’ın eşi de, “Adnan başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ailecek yaşadığımız sıkıntılı günlerimizde her zaman bizlerin yanında oldu. Rabbim kendine ve devletimize zeval vermesin. Eşim artık daha rahat bir ortamda zaman geçirecek. Sebep olanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın