Yargıtay Daire Başkanı Hatay’da

Yargıtay 20. Ceza Dairesi Başkanı İlmittin Köklü, Hatay Valisi Erdal Ata’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Konuğuyla bir süre sohbet eden Vali Ata, kardeşlik ve hoşgörü kenti Hatay’da konuğunu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, gösterdiği nezaket için teşekkür etti.

Başkan Köklü de gösterdiği yakın ilgi – alaka ve kabulden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Ata, TİHEK Heyeti’ni kabul etti

Hatay Valisi Erdal Ata, Yargıtay 20. Ceza Dairesi Bürkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Süleyman Arslan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Ata, 3 semavi inanca mensup insanların karşılıklı saygı içerisinde ve kardeşlik hukuku çerçevesinde bir arada yaşadığı Hatay’daki hoşgörü kültürünün dünyaya örnek olması gerektiğini belirterek, Başkan Arslan ve kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Süleyman Arslan ise TİHEK’in yeniden düzenlenen yapısı, Kurum ve Kurul’un görevleri kapsamında sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgiler vererek, kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın