Başkan Savaş’ın ziyareti moral verdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı’da terör örgütü PYD’nin Afrin’den attığı havan toplarından zarar gören esnafın ardından, şarapnel parçalarından yaralanan Ferit Üçkan’a da geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Farklı noktalara isabet eden top mermilerinden hasar gören esnafı tek tek gezerek, olay anını dinleyen Başkan Savaş, terör örgütü tarafından Reyhalı’ya atılan ve 1 Suriyeli’nin ölümüne, 47 vatandaşın da yaralanmasına neden olan roket saldırısını şiddetle kınadı.

Masum insanları hedef alan saldırılarla hain terör örgütünün, gerçek yüzlerini ortaya koyduğunu söyleyen Başkan Savaş, “Ülkemizin, bölgemizin huzur ve güvenliği, Suriye’nin toprak bütünlüğü ve coğrafyamızın geleceği için; Zeytin Dalı Harekatı kararlılıkla gerçekleştiriliyor. Kahraman Mehmetçiklerimizin yürüttüğü kararlı ve başarılı harekât ile bölgede sağlanacak barış ve huzur ikliminden rahatsızlık duyanlar böyle çirkin yollara başvurmaya başladılar. Siz ve aziz Türk milleti bu çirkin saldırılara yine sabır ve birliktelik içinde kalarak en güzel cevabı verecektir. Mevlam, serhat şehrimiz Hatay’ın yanısıra dualarla uğurladığımız bütün Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Allah Milletimize ve Devletimize zeval vermesin” diyerek, saldırıdan zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerini sundu.

Bir cevap yazın