İskenderun Basını’ndan örnek dayanışma

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Basın Dayanışma Gecesi’ bu yıl da gerçekleşti. Grand Plaza’da gerçekleşen geceye, Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, işadamları, çeşitli kuruluşların temsilcileri ve basın mensupları aileleriyle birlikte katıldı.

“Desteğe teşekkür”

Gecenin açış konuşmasını yapan İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, “Temel görevi yönetenle yönetilen arasında köprü kurmak olan gazetecilik mesleği, büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Çünkü, halkın basına olan güveni ve saygısı kaybolduğu zaman, gazetecilik mesleği de yok olur. Biz İskenderun Basını olarak her zaman doğruları yazmaya dikkat ediyoruz. Siz değerli konuklarımıza bize verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğlence doruğa çıktı

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Can Teymur, Adnan Ağır ve Şekip Abacı’nın orkestra eşliğinde birbirinden güzel şarkılarla renklendirdiği gecede ayrıca, Şekip Abacı ile gazeteci Cuma Keseroğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Hareketli ve slow şarkılarla geceye renk katan Göksel ve Aysun’un ardından sahne alan assolist Sezgin Çengel’in söylediği şarkılar eşliğinde gazeteciler davetlilerle birlikte geç saatlere kadar eğlendi.

Bir cevap yazın