Nardüzü’nün çehresini değiştirecek proje

Arsuz Belediyesi’nin yatırım programında yer alan Nardüzü Kent Meydanı Projesi’nin temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Açılışa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Avukat Suzan Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Nardüzü’ne kapsamlı proje

Törenin açılış konuşmasını yapan Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, 6 bin 180 m2’lik alana inşa edilecek olan kent meydanında 7 adet dükkan, 1 adet cafe-çocuk oyun alanları, WC ve amfi tiyatro alanının bulunacağını belirterek, projenin çok kapsamlı olduğunu söyledi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, Arsuz’u bir bütün olarak planlarken halkın talep ve beklentilerini büyük oranda karşılamaya çalıştıklarına dikkat çekerek, Nardüzüz Kent Meydanı Projesi’nin Nardüzü Mahallesine çok yakışacağını söyledi.

Altyapı 2018’de Başlayacak..

Arsuz’u çok sevdiklerini ve hizmetlerin akışını da hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş, önümüzdeki günlerde Nardüzü Mahallesi’ne büyükşehir belediyesi olarak çok amaçlı taziye ve ibadet amaçlı da kullanılabilecek bir salonun temelini atacaklarını belirtti.  Arsuz’un altyapı sorununun çözümü için kredi tahsisi beklediklerini de dile getiren Başkan Lütfü Savaş, 2018 yılı içerisinde ilk kazmayı vuracaklarının müjdesini verdi.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu da, il başkanı seçildikten sonra Arsuzlularla buluştuğu ilk törende Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı yılın belediye başkanı ödülleri nedeniyle tebrik ederek, her mahalleye bir kent meydanı yapılması konusundaki talebini iletti.

Bir cevap yazın