Cezaevinde üç ayrı konser maratonu

Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutuklular ile görevi başında bulunan personele moral vermek amacıyla düzenlenen konser yoğun ilgi gördü.

Sanatçı Serkan Altun ve ekibinin verdiği konsere Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Kurum Müdürü Mehmet Akgüç, ikinci müdürler Faruk Akdeniz, Mehmet Kaya, idare memuru Mehmet Aykut Esmerligil ile diğer kurum personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Hatay Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç, tutuklu ve hükümlüler için yapılan bu tür etkinliklerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirterek, sanatçı Serkan Altun’a cezaevinde verdiği konserden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Şarkıcı Serkan Altun, cezaevinde T Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’nun ardından T Tipi Çocuk Cezaevi ve Antakya T Tipi Açık Cezaevi’nde de mahkûm ve yakınlarına olmak üzere üç konser vereceğini belirterek, konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra seslendirdiği şarkılar arasında isteklere de yer veren Altun’un türkülerine alkışlarla ve oyunlarla eşlik eden hükümlü ve tutuklular gönüllerince eğlendi.

Bir cevap yazın