Başkan Savaş’tan Fen İşleri’ne kesin talimat

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı (HBB) Lütfü Savaş, Hatay’ın her ilçesine hizmetle dokunmaya devam ediyor. Altınözü Enek Mahallesi Çok Amaçlı Salonun açılışını, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile birlikte gerçekleştiren Başkan Savaş, yapılan hizmetleri anlatırken, göreve geldiği ilk günden itibaren her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla projeler ürettiklerini söyledi.

Amaçlarının kentin her yerini güzelleştirmek olduğunu kaydeden Savaş, ” Göreve geldiğimiz 3,5 yıl içerisinde tüm mahallelere eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede Altınözü’müze bu güzel salonu kazandırdık.. Kaymakam Bülent Uygur’a ilçede yaptıkları güzel işler ve çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bizler Altınözü’ne hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaymakamlığın da hizmetleriyle bizim yükümüz azalıyor. Salonumuz gayet güzel olmuş ancak bu mahalleye daha büyük bir salon yakışır. Bu yüzden Fen İşleri Daire Başkanımıza gerekli talimatı verdim. Salonumuz yaklaşık 8 metre daha büyüyecek. Salonda emeği geçen muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Enek Çok Amaçlı Salonu Altınözü halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur da, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ilçeye kazandırdığı, çok amaçlı salonlar, parke, asfaltlı yollar ve içme suyu şebekeleriyle Altınözü hemşehrilerinin hizmetinde olduğunu ifade ederek, “”Marifet iltifata tabidir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz. Bizim bu ülkeye, bu millete borcumuz var. Gece gündüz demeden çalışıp, halkımızın layık olduğu hizmetleri yapacağız. Büyükşehir, ilçe belediyesi ve merkezi Hükümet programlarından ilçemiz için neler yapabiliriz uğraşı içerisindeyiz. Bu güzel tesis, inşallah hep güzel günlerde kullanılır. İlçeye tayinim çıkalı bir yıl oluyor. Enek Mahallemiz yakında açılacak olan 2 OSB ile daha da hareketlenecek. Emeği geçenleri tebrik ediyor, salonumuzun Altınözü’ne ve Enek halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, tesisi gezdi.

 

Bir cevap yazın