Mimarlar Odası’nda bir garip seçim

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’nin 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri iki gün süren toplantıyla gerçekleşti. Toplantının birinci günü genel kurul yapılırken, ikinci gününde ise gerçekleşen seçimlerde ise Koray Tanın üyelerinin oyları ile bir kez daha Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğine seçildi.

İlk gün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nın divan başkanlığını Müfit Tennioğlu yaptı. Çalışma raporu ve mali raporların sunumlarının ardından, konuk konuşmacıların dilek ve temennilerde bulunduğu toplantıda, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda da Mimarlar Odası Merkez Onur Kurulu üyesi Ali Yavuz katılımcılara merkez çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Genel kurul sonunda seçimlere katılmak üzere yönetim kurulu asil üyeliğine Koray Tanın, Sabri Emre Uras, Emrah Keskin, Giray Özdemir ve Serkan Güzeldemirci başvuruda bulundu.

Toplantının ikinci günü gerçekleşen Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği seçimlerinde ise 191 seçmenden sadece 64’ünün oy kullanması dikkat çekti. 127 üyenin oy kullanmadığı seçimde, geçerli sayılan 64 oy ile Koray Tanın yeniden başkanlığa seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu ASİL Üyeleri şöyle oluştu:  Koray Tanın, Sabri Emre Uras, Emrah Keskin, Giray Özdemir, Serkan Güzeldemirci

 

Bir cevap yazın