Eski ve yeni başkan kılıçları kuşandı!

Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz 2. Olağan Kadın Kolları Kongresi eski ve  mevcut başkanı karşı karşıya getirecek. Bir önceki dönemde CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan, geçtiğimiz dönemde de  CHP Arsuz İlçe Başkan Yardımcısı olarak partide görev alan Sibel Uslu ile şuanda CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Remziye Berkyürek’in yarışacağı kongre 24 Aralık Pazar günü Saat 11.00’de Arsuz Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşecek.

Sibel Uslu ‘Güçlü Kadın, Güçlü Örgüt, Uyan, Diren, Özgürleş’ sloganıyla, mevcut Kadın Kolları Başkanı Remziye Berkyürek de ‘Özgür Birey, Özgür Kadın’ sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürürken, CHP için büyük bir özveriyle çalışan iki aday da kongre için destek çağrıları yaptı.

İki adaydan da destek çağrısı var

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirecekleri kadın kolları seçiminde ‘Bende varım’ diyen Sibel Uslu, “ ‘Güçlü Kadın, Güçlü Örgüt, Uyan, Diren, Özgürleş’ sloganı ile yaşamın her alanında emek veren, şiddet gören, tacize uğrayan, adliyede avukat, okulda öğretmen, evde anne, tarlada nasırlı ellerin, tüm mazlum hakların ve kadınların sesi olmaya geliyorum. Yaşasın Kadın Mücadelesi.. Haklı kadın mücadelemize omuz vermeniz için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni ekibiyle birlikte yeniden talip olduğunu söyleyen mevcut Başkan Remziye Berkyürek ise, “‘Özgür Birey, Özgür Kadın’ sloganı ile kadınların sesi olmak için bu göreve tekrar talibim” derken, çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek istediğini söyledi.

 

Bir cevap yazın