Böyle sportmen kaymakam az görülür

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, başarılı bir bürokrat olmanın yanısıra,  renkli kişiliği, enerjisi, insan odaklı hizmet anlayışının yanı sıra sporcu kimliğiyle de dikkat çekiyor.  Tekvando ve karatede kara kuşak sahibi olan, kayak, masa tenisi, dağcılık, surf, dalgıçlık, kite surf, yamaç paraşütü yapan, bisiklete binen, briç oynayan, Offroada katılan, koşu yapan, bağlama çalıp ve türkü söyleyen sportmen Kaymakam Erkayıran,  adeta ‘Böyle sportmen kaymakam az görülür’ dedirtiyor.

İlçede 11 dalda spor okulu açıp, antrenmanlara da bizzat katılan Kaymakam Erkayıran, 7den 70e yüzlerce kişiyi spora teşvik ederken, kurslarda da öğretmen gibi ders veriyor.

Adrenalin tutkunu olmasının yanında tam bir halk adamı olarak bilinen ve ilçe sakinleri tarafından çok sevilen Kaymakam Erkayıran, ayrıca ilçedeki cenazelere katılarak halkın acılarını paylaşırken,  düğün ve eğlencelere de katılıp, halkla birlikte halay çekerek mutluluklarına ortak oluyor.

İlçenin çehresini değiştirmek ve cazibesini arttırmak için Kırıkhan Ceylanlı Mahallesi’nde yapılan uçuş pistinde ilk yamaç paraşütünü yapan Kaymakam Erkayıran, Kırıkhan Gölbaşı Gölü’nünde başlattığı temizlik kampanyası ve dalgıç kurslarıyla ilçeye sosyal aktivite anlamında yeni bir soluk kazandırdı.

 

Bir cevap yazın