Hatay’ın meleklerine davullu enerji takviyesi

Avrupa’da ve Türkiye’de büyük başarılara imza atan HBB Kadın Basketbol Takımı ve teknik heyeti, Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle biraraya geldi.  Öğrenciler, Hatay’ın meleklerini okul girişinde Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Karadağ öncülüğünde tezahüratlar ve davullarla karşıladı.

Okulun konferans salonunda okul öğrencileri ile söyleşi yapan, sporun ve sporcu olanın önemini anlatan başarılı basketbolcular daha sonra, Teknik Anadolu Lisesi’nin Müdürü Murat Yurtsever ve okul öğretmenleri ile birlikte okulun  Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı’nı kapsamında faaliyet veren  ‘Cilt Bakım, Kuaförlük ve Yiyecek – İçecek Hizmetleri Atölyelerini gezdi.

Kadın Basketbol Takımı’na, öğrencilerin büyük bir özenle hazırlamış olduğu haşhaşlı irmik tatlısının da ikram edildiği ziyarette, okul müdürü Murat Yurtsever,  öğrencileri adına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Hatay’ın Melekleri aracılığıyla teşekkür ederken, sporculara maçlarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın