CHP İskenderun’da aynı başkanla yola devam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gerçekleşen ve mevcut Başkan Yusuf Mansuroğlu’nun güven tazelediği kongreye yoğun katılım dikkat çekti.  İsa Taş Plaza’da PM üyesi Ali Öztunç’un Divan Başkanlığını yaptığı kongreye katılanlar, şölen havasındaki kongreyi  yerelde ve genelde sağlanacak olan başarının ilk adımı olarak değerlendirdi.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, kongrenin büyük bir olgunluk ve muhteşem bir katılımla gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken,  “Öncelikle ilçe kongremize katılan tüm partililerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana tarafsız, ilkeli bir çalışma yürüterek, kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yolumuza devam ettik. Verdiğimiz emekler karşılığını buldu ki bugün ilçe kongremiz demokrasi havasında gerçekleşti. Bana bu teveccühü sunan tüm partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikli hedefimiz; İskenderun Belediyesi hizmet binasına CHP bayrağını asmaktır” dedi.

Yusuf Mansuroğlu başkanlığındaki CHP İskenderun İlçe Tekilatı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Yılmaz Akbay, Nalan Akkülah, M.Fatin Bereketoğlu, Fuat Çıkan, Semir Çıtanak, Yusuf Gökay, Haydar İnkaya, Aydın Deniz Karataş, Nermin Kaynar, Nurettin Layık, Veli Polat, Mustafa Saçlı, Selen Saraç, Bülent Şimşek, Şirin Toğargör, Selva Yangın.

Bir cevap yazın