Sınırdaki Mehmetçik’e yalnız olmadıklarını hissettirdi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kumlu sınır bölgesinde konuşlu Karakaya Sınır Karakolu’nda bulunan askerlere moral ziyaretinde bulundu.

Vali Doğan’a dün gece gerçekleştirdiği ziyarette 2. Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Oğuz Tozak, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz,  İl Jandarma Komutanı J.Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın da eşlik etti.

Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden görev icra eden Mehmetçiğe hayırlı görevler dileyen Vali Doğan, “ Ailelerinden uzakta vatani görevlerini ifa eden tüm Mehmetçiklerimizi kutluyorum. Vatanımızın, milletimizin güvenliğini temin etmek için görev yapan sizler, ailelerinizin ve milletimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün de sizlerle bir arada olmak ve sizlerle sohbet etmek için buradayız. Ramazanınızı tebrik ediyor, Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın