Sami Bor ismi, başarıyı tarif ediyor

İskenderunlu gözde işadamı Sami Bor, Suudi Arabistan’da girişimcilikteki başarısını Beyzade Life Restaurant’la zirveye taşıdı. Suudi Arabistan’ın en prestijli ve güzel restaurantını açarak, Türk Mutfağı’nın en lezzetli ürünlerini sunan Sami Bor, 20 yıldır üstün bir performansla çalıştığı hizmet sektöründeki başarısını Riyad’ta açtığı Beyzade Life ile taçlandırdı.

Zengin mutfağı ve 5 yıldızlı servisiyle büyük ilgi gören Beyzade Life Restaurant, kısa sürede sadece Riyad’ta değil, Suudi Arabistan’ın tüm şehirlerinden gelen protokol ve iş dünyasının uğrak yeri haline geldi.

İskenderun’da çok sevilen ve uzun yıllar Pınarbaşı Caddesi’nde esnaflık yapan güzel kalpli insan Hasan Bor’un oğlu olan Sami Bor, 30 yıldır çalıştığı ve tırnaklarını kazıya kazıya başarı çıtasını yükselttiği hizmet sektöründe Suudi Arabistan’ın en gözde isimlerinden biri oldu.

 

Riyad’ta açılan Beyzade Life’nin inşaat aşaması ve tüm dekorlarıyla birebir ilgilenen Sami Bor, yüzlerce çalışanına da önemli bir iş kapısı sağladı. İskenderun’dan Suudi Arabistan’a giden yüzlerce aileye de umut olan Sami Bor, bölgede çok sevilen bir isim.

Başarılarıyla gurur duyan ve mütevazı kişiliğini korumayı başaran Sami Bor, “Çalışmaya başladığım ilk günkü gibi heyecanlıyım. İşte başarımın sırrı bu… Bu gurur, sadece benim değil, birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarımındır” sözleriyle ekip anlayışını da ortaya koydu.

Bir cevap yazın