İftarı, hilalin altında yaptılar

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, ‘Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşıyoruz’ sloganıyla düzenlediği iftar sofralarının ikincisini Dörtyol Meslek Yüksek Okulu bahçesinde kurdu. Sosyal Hizmet Ekipleri ve gönüllüleriyle bir taraftan ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırırken, diğer taraftan da Aşevinde hazırlanan iftar ve sahur yemeklerini dağıtan Türk Kızılayı, kurduğu iftar sofralarıyla binlerce vatandaşı aynı iftar sofrasında buluşturdu.

‘Dörtyol’da, Ramazan coşkusu ve bereketi Bu Hilalin Altında Yaşandı’ diyen Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “Şubemizin düzenlediği iftar yemeğinde Dörtyol Meslek Yüksek Okulu ve çevre mahallelerde yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte iftarımızı yaptık. Allah kabul etsin. Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşıyoruz. Gelin, iftarı da bu hilalin altında paylaşalım” diyerek, bütün bağışçılarına teşekkür etti.

Günay, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin, ‘İftarı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla düzenleyeceği iftar sofralarının İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu, İSTE İskenderun Merkez Kampusu, Arsuz Uluçınar İzcilik Kampı, İsmet İnönü Mahallesi Körfez Sitesi ve Belen Atatürk Parkı’nda kurulmaya devam edeceği belirtildi.

Bir cevap yazın