Bu ikili MHP’de çok etkili

MHP Hatay Milletvekili Aday Listesinde İskenderun’dan yer alan iki aday İbrahim Gül ve İlhami Boşça,  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için hedeflerini ortaya koyarken, İskenderunluların da desteğini isteyen Gül ve Boşça’ya, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyeleri  ve partililer de eşlik etti.

MHP adayları ile birlikte sahalarda olacak”

24 Haziran seçim startını İGC Basın Merkezi’nde verdiklerini söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Bugün MHP olarak adaylarımız ile birlikte sizleri ziyaret etmek ve seçim startını da buradan vermek istedik. Adaylarımızdan hem İbrahim Beyin, hem de İlhami Bey’in partimize emekleri çok büyük. Hak ettikleri yerde olduklarına inanıyoruz. Bu adaylık sürecinde İskenderun’a yakışır bir seçim çalışması yapacağız. Allah’ın izniyle ekibimiz hazır. Seçimin nasıl yapılacağı, bu seçimde teşkilat olarak bizlerin neler yapacağı yönünde ki tüm çalışmalarımız hazır. MHP, adayları ile birlikte sahalarda olacaktır” dedi.

“Zorlu bir süreç başladı”

MHP’nin her günü seçim havasında çalışarak geçirdiğini söyleyen MHP Hatay 9. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Boşça ise, “İGC şehrimizin gözbebeği bir kuruluşudur. MHP olarak sadece seçim tarihinin belirlenmiş olduğu süreçten itibaren değil, onun öncesinde süre gelen bir çalışma içerisinde olduk her zaman. Genel merkezimiz İskenderun’da İbrahim Bey ile beraber beni milletvekili adayı olarak uygun gördü. Aslında seçim startı listelerin YSK’ya verilmesi ile beraber başlamış oldu. Bu açıdan Allah hepimize kolaylıklar versin diyorum. Önümüzde yoğun ve zorlu bir süreç var. Zaman kısıtlı ve 4 haftalık bu süreci MHP Ailesi olarak çalışarak geçireceğiz” diye konuştu.

“Halkımız bize sahip çıkacak”

Basın mensuplarının desteğini her zaman arkasında hissettiğini söyleyen MHP Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Gül DE, “Ben de sizler gibi bu cemiyetin üyesiyim. MHP’den aday adayı olduğumuz günden bu yana desteğinizi hep arkamda hissettim. Çıktığımız bu yolda ben inanıyorum ki; sizlerin de desteği ile İskenderun’u Ankara’da temsil etme şansı yakalayacağız. 24 Haziran’da yeni bir hükümet sistemine geçişi oylayacağız. Malumunuz 16 Nisan’da yapılan referandumda Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halkımız tarafından kabul edildi. Geride bıraktığımız süreçte uyum yasaları hayata geçti ve bu uyum yasalarını uygulamak ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçirmek için 24 Haziran’da erken seçim kararı alındı. Bizler de partimiz tarafından bu seçimlerde milletvekili adayı olarak görevlendirildik. İnşallah bu dönem halkımızın da bize sahip çıkması ile İskenderun’u TBMM’de temsil etme şansını bulacağız” diyerek İskenderun halkından destek istedi.

“MHP’de sıralama değil, gönüller bir”

İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, açıklanan listeler arasında halkın tamamına yakınını memnun eden bir sıralamayı MHP’nin yaptığı yönünde destekleyici tepkiler olmduğunu belirterek, “İbrahim kardeşimiz yıllardan beri bu davanın neferliğini yapmakta. Gerek memleketi, gerekse de partisi için mücadele eden İbrahim kardeşimiz nihayetinde hakkı olan bir konuma gelmiştir. Önümüzdeki seçimde de kendisini TBMM’de bölgemizi MHP adına temsilen görmekten mutluluk duyacağız. Kendisine ve Avukatımız İlhami Bey’e başarılar diliyorum. Bu bir ekip çalışmasıdır. MHP’de sıralama değil, gönüller birdir. Bunun için İlhami Bey de, İbrahim Gül de birinci sıradan 11. Sıraya kadar hep beraber omuz omuza bu partinin zaferi için mücadele edecek. Artık İskenderun mecliste yeterince temsil edilecek” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın