Esra Masatlı’nın “Yüreğindeki Işık” özel eğitimde parladı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, Defne Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim süreçleri, ihtiyaçları ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi alan Masatlı, bireysel eğitim süreçleri ve onlara yönelik gelişim odaklı uygulamaları yerinde inceledi.

Masatlı, öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkaran özgün eğitim yaklaşımlarının önemine dikkat çekerek “Bu alandaki tüm emekleri yürekten takdir ediyor; bu özel çocuklarımız için daha erişilebilir, daha kapsayıcı ve daha nitelikli bir eğitim ortamı sunmak onları, hayatın her alanında güçlü kılacaktır” dedi.

Esra Masatlı, yüreklere ışık oldu

Esra Masatlı, daha sonra Valilik himayesinde hayata geçirilen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında; Sıkar ailesini ziyaret etti.

Aile bireyleri ve çocuklarla samimi bir ortamda sohbet eden Masatlı, “Milletimizin kıymetli emaneti ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim, sağlık ve sosyal ihtiyaçlarını daha yakından takip etmek; onları aydınlık yarınlarımıza güçlü bir şekilde hazırlamak amacıyla projemizi sürdürüyoruz. Her çocuğumuz için daha kapsayıcı, erişilebilir ve nitelikli bir gelecek inşa etme kararlılığımızın hem bireysel hem de toplumsal boyutlarda kalıcı katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum” dedi.