Bu turnuvanın şampiyonu Zeynep-Deniz Şahutoğlu!

6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybeden, yelken ve tenis gibi pek çok spor dalında başarılara imza atan ikiz kardeşler Zeynep-Deniz Şahutoğlu adına Arsuz’da ilki düzenlenen 8-9-10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi.

Yeni hizmete başlayan MD Tennis Academy Tenis Kortları’nda yapılan ve büyük çekişmelere sahne olan turnuvada, Türkiye’nin farklı illerinden gelen 8-9-10 yaş grubu 53 tenisçi, turnuvanın adının yanısıra Zeynep-Deniz Şahutoğlu’nun anısını formalarında da yaşattı. Formalarında ikiz kardeşlerin fotoğrafını taşıyan sporcular, onların spor ruhunu da kortlara taşıdı.

Dört gün süren turnuvanın sonunda dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Zeynep-Deniz Şahutoğlu’nun babası Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve ailesi, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları, sporcular ve aileleri katıldı.

Müsabakalarda centilmence mücadele eden oyuncuları tebrik eden Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, geleceğin sporcularının gösterdikleri başarılardan mutluluk duyduğunu ifade etti ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zeynep ve Deniz Şahutoğlu’nun babası Dr. Yılmaz Şahutoğlu da turnuvaya katılan tüm sporcuların kendi nezdinde birinci olduğunu belirtirken, “Bölge adına oldukça önemli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadık. Çocuklarımızın burada spor yapmaları, böylesi güzel bir turnuvada yer almaları onlar ve bizler adına çok sevindirici. Bu turnuvaya katılan tüm çocuklar, Zeynep ve Deniz gibi katıldıkları tüm turnuvalarda şampiyon olmaya devam edecekler” derken, tüm sporculara kendi çocukları gibi sarıldı.

Yapılan konuşmaların ardından MD Tenis Academy’de gerçekleştirilen törende dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.