Sami Başkan’a görevinde ‘Üstün’ başarılar!

31 Mart yerel seçimlerinde Arsuz Belediye Başkanı seçilen Sami Üstün, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasında yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

Belediye Hizmet Binası’nda coşkulu bir kalabalık ve bahurla karşılanan Başkan Üstün’e eski başkan Asaf Güven, belediye başkanlığı mührünü teslim ederek, başarılar diledi.

Arsuz için yeni bir dönemin başladığını belirten Başkan Sami Üstün, “Asaf Başkanımın bıraktığı çıtayı daha yukarı taşımak için şahsım ve ekibim olarak siz kıymetli belediye personeli amirleri, müdürleri ile hep birlikte Arsuz’luları daha mutlu etmek adına var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Arsuz için yeni bir gün. Şunu herkes bilsin ki; 31 Mart’a kadar onurla sırtımızda taşıdığımız 6 okun, Atatürk’ün emaneti olan bu partinin forması, bugünden itibaren mazbatayı aldığımız andan itibaren formamızın rengi kırmızı beyaz, al yıldızlı bir formadır ve artık herkesin Belediye Başkanıyım. Hiçbir kişiyi ve kesimi ayırmadan herkes için, tüm Arsuz için en iyisini düşünmeye ve yapmaya çalışacağız. Bu süreçte bizlere destek olan Yol Arkadaşlarıma, Meclis Üyelerime, Partimizin Yönetimine, Kadın ve Gençlik Kollarına ve bizlere her türlü desteği sağlayan tüm Arsuz halkına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Arsuz Belediyesi eski Başkanı Dr. Asaf Güven de, geçmiş dönemi  birlikte başlayıp, tamamladıkları yeni başkan Sami Üstün’ün yeni fikirlerle devam edeceğine ve başarılı olacağına inandığını belirterek, başkanlık mührünü teslim etti.