Belen’de ikinci Gül dönemi başladı!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binasının önünde kesilen adağın ardından, dualarla ikinci dönem için başkanlık koltuğuna oturdu.

İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını alan Başkan Gül, belediye hizmet binasının önünde toplanan coşkulu kalabalıkla bir araya gelerek, sevenleriyle kucaklaştı, coşkularına ortak oldu.

İbrahim Gül, kent yönetiminde adalet, hizmet ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden çalışacağını belirterek, vatandaşların güvenini bir kez daha kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Halkın beklentilerini karşılamak için azimle çalışacağını vurgulayan Başkan Gül, seçim sürecinde kendini yalnız bırakmayan Belen Cumhur İttifakı ilçe başkanları Seyfullah Gürbüz, Abdullah Önder, kadın kolları başkanları Zeynep Aybike Yıldırım, Esra Altıntaş’a, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Tubay’a, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ülgü’ye, ilçe yöneticilerine, gençlik kollarına ve desteklerini esirgemeyen herkese, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederek, başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.

Törene AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, meclis üyeleri ve partililer de katıldı.