Hatay Baykar konutlarında sona doğru!

Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın deprem bölgesinde başlattığı konut seferberliği kapsamında 1.008 hanelik konut projesinin inşaat süreci devam ediyor. İnsani yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Baykar, Hatay’da 350, Adıyaman’da 352 ve Kahramanmaraş’ta 306 kalıcı konut ile depremzedelerin kalıcı barınma soruna destek veriyor.

Yaraların tek yürek ve hep birlikte sarılacağını ifade eden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından, yaraların sarılması için saha faaliyetlerimiz, maddi yardımlarımız, aşevlerimiz ve geçici-kalıcı konut projelerimizle milletimizin madden ve manen yanında olduk. Zor günde de iyi günde de her daim Milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diyerek, deprem sonrası yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Antakya Gülderen bölgesinde 19 bloktan oluşan 350 deprem konut hızla yükselirken, geçtiğimiz ay Hatay’daki inşaat şantiyesini ziyaret eden Selçuk Bayraktar, konutların ağustos ayında tamamlanmasını ve sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını duyurmuştu.