Fatih Tosyalı’dan veda buluşmaları!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından görev süresi sona erecek olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, birlikte çalıştığı mülki amirler ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine devletin Hatay’daki zirvesi ile başlayan Başkan Tosyalı, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın ardından İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fatih Sezal, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Binbaşı Onur Emir, İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş, İSTE Rektörü Tolga Depci ile bir araya geldi.

Belediyedeki daire müdürleri ile de vedalaşan Başkan Tosyalı, ziyaretlerinde 5 yıllık görev süresi içerisinde her daim yanında olan ve çalışmaları ile ilçeye değer katan herkese teşekkür ederken, her zaman yanlarında olacağını söyledi.

Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden mülki ve idari amirler de birlikte uyumlu ve yararlı çalışmalar yaptıklarını belirterek, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Mahalle muhtarları ile buluşma

Başkan Tosyalı, veda buluşmaları kapsamında ayrıca yerel seçimi kazanan ve ilçenin 45 mahallesine hizmet edecek olan Mahalle Muhtarlarını makamında ağırladı.

Ziyaretleri çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Tosyalı, birlik, beraberlik içerisinde güzel hizmetlerde bulunma temennisinde bulundu.