Başkan Gül’ün Belen mitingleri başlıyor

Belen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Gül, yaklaşan seçimler öncesi mahalle mitinglerine start veriyor.

24-28 Mart tarihleri arasında her gün iki miting, 29-30 Mart tarihlerinde de birer miting gerçekleştirerek seçime gidecek olan Başkan İbrahim Gül, mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurarak, görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve seçildiği takdirde gelecek dönemdeki hedeflerini ve projelerini vatandaşlarına anlatacak.

Belen’in her bir köşesine eşit hizmet etmenin huzuruyla yeni bir seçime hazırlandığını ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan dinlemek, onların taleplerini anlamak ve çözüm üretmek, bizim için esastır. Bu nedenle, mahalle mitingleri bizim için çok önemli bir iletişim platformu olacak. Mahalle mitingleri, yerel yönetimin demokratik katılımını artırmak ve vatandaşlarımızla daha yakın bir ilişki kurmak adına büyük bir fırsat. Vatandaşlarımızın görüşlerini alarak daha kapsayıcı ve adil bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Halka daha iyi hizmet sunmak için yola çıkıyoruz ve bu doğrultuda şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdüreceğiz” dedi.