İskenderun için emek veren ‘İyi’ insanlar buluşması!

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Özçelik-İş Sendikası ziyaretinde, ‘Belediye-Sendika’ ilişkisinin önemine değinerek, sendika çalışanlarına hassasiyetle yaklaşacaklarının vurgusunu yaptı. Sendikalar kadar, alın teri mücadelesi veren işçilerin de her zaman yanında olduklarını ifade eden Ceylan, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü işçi hakları mücadelesindeki duruşundan dolayı tebrik etti.

İşçi hakları konusunda yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Ceylan, ‘Bölgemizde büyük fabrikalar ve binlerce işçi çalışanımız var. Bu sebeple sendikalaşmak, işçi hakkını savunmanın en temel yoludur. Birçok fabrikada ücret iyileştirmelerinizle ilgili başarılarınızı duyuyor, sizlere çalışan tüm emekçi kardeşler adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör de; “İskenderun, demir çelik alanında dünyaya damga vuran şehrimiz. Mutlaka buraya Demir Çelik Müzesi yapılmalıdır. Ayrıca sendika oranlarının yükseltilmesi gerekmektedir. Her işçi aynı şartlarda çalışmamaktadır. Klima altında duran ile ağır ateş karşısında çalışan işçi eşit değildir. Bu sebeple asgari ücret buna göre belirlenmelidir” dedi.