Sırrı Bahadırlı’nın Arsuz’da günü ‘İyi’ geçti!

İyi Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, Karaağaç’ta her Salı kurulan semt pazarı ziyaretinde, hem yerel üreticiler, hem esnaf, hem de vatandaşlarla sohbet etti. Esnafla sohbet etme, onların deneyimlerini, talep ve önerilerini dinleme fırsatı bulan Bahadırlı, her bir tezgahın arkasında farklı bir hayat, bir emek hikayesi olduğunu söyledi.

Samimi sohbetiyle dikkat çeken Bahadırlı, belediye başkan adayı değil, halka hizmet getirmeye hazır olduğunu belirterek, daha güzel, daha konforlu ve mimarisi ile dikkat çekecek satış noktaları ile hem esnafın kalkınmasını, hem de daha çok müşterinin gelmesine olanak sağlayacaklarını söyledi.

Semt pazarının bir gün değil, her günü canlı ve ekonomik bir merkeze dönüştüreceklerini ifade eden Bahadırlı, “Projemizin temelinde, engelli vatandaşlarımızın ve ev hanımlarımızın ekonomik hayata katılımlarını kolaylaştırmak yatıyor; böylece hem toplumsal refahımızı artırmayı hem de herkes için eşit fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Tasarımıyla dikkat çeken ve dış cephesiyle ses getirecek satış yerlerimiz, Arsuz’u haftanın her günü canlı bir ekonomik merkeze dönüştürecek. Ekonomik dinamiklerini canlandırmakla kalmayıp, aynı zamanda ulusal düzeyde dikkat çekip şehrimizin tanıtımına da destek olacaktır” dedi.