Bu Kenti Katılımcı Ve Ortak Akılla Yöneteceğiz…

Millet İttifakı İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Aziz Corç (St.Georgios) Rum Ortodoks kilisesini ziyaret ederek İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur, vakıf üyeleri ve cemaatle bir araya geldi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, İlçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, Kadın Kolları ve partililerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Gerçekleştirdiği ziyareti siyasi bir aday olarak değil dost olarak yaptığını söyleyen Duduoğlu, “Sizlerle bir araya gelmek, Aziz Corç Kilisesini ziyaret etmek ve sizlerle sohbet etmek benim için büyük bir onur. Öncelikle, kilise vakfı yönetimine ve cemaatinize gösterdiğiniz sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek çok değerli. Bugün burada sadece siyasi bir aday olarak değil aynı zamanda bir vatandaş bir komşu ve bir dost olarak bulunuyorum. Bizler dostluk ve kardeşlik duygularıyla aynı coğrafyada yaşamaktayız. Bu kenti yönetmek adına çıktığımız bu yolda sizlerin samimi ve sıcak karşılamanız bizleri mutu etti. Sizlerin desteği ile bu kenti katılımcı ve ortak akılla yöneteceğiz. Sizlerin çabaları ve fedakârlıkları, toplumumuzdaki yardıma ihtiyacı olan insanlara umut ve destek sağlıyor. Bu değerli katkılarınız için bütün vakıf üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.