Dualar Burak Milli ve ailesi için

Tarifsiz acıların yaşandığı 6 şubat depreminin yıldönümünde Anadolu Ajansı(AA) muhabiri Burak Milli, eşi Ayşen Milli ve 5 aylık bebeği Eylül Lina dualarla anıldı. Milli’nin annesi Ayşe Fatma Gözüküçük, Modernevler Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlediği programda, depremde hayatını kaybeden evladı Burak Milli ve ailesi için Kur’an-ı Kerim okuttu.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan ile İGC Başkanı Diyap Atar ve basın mensuplarımom katıldığı Mevlid-i şerif’te Burak Milli ve ailesinin yanıısra bütün deprem şehitleri anısına dualar edildi.

Duaların ardından İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in acısını paylaştığı ve bir kez daha başsağlığı dilediği acılı anne Gözüküçük, acısının ilk günkü gibi taze olduğunu belirterek, oğlunn anılarıyla yaşadığını söyledi.

Yıkılan evin enkazından oğluna, gelinine ve torununa kurtardıkları eşyalara sarılarak acısını hafifletmeye çalıştığını belirten Gözüküçük, “İçim acıyor. Nasıl biter bu acı, nasıl yaşanır onu da bilmiyorum. Mezar taşlarına sarılmak o kadar ağrıma gidiyor ki. Yeri belli diye de seviniyorum. Binlercesi acısını bir mezar taşına sarılıp telafi bile edemiyor” dedi.