Başarı iltifata tabidir!

Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu, 6 Şubat depremi sonrası hizmetin aksamaması için özverili ve duyarlı çalışma ortaya koyan personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Bölge Müdür Yardımcıları Nergiz Tünaydın ve Halil İbrahim Caner ile müdürlerin katılımıyla düzenlenen törende; merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Hatay’ı da etkileyen depremler sonrasında büyük bir fedakârlık ve üstün bir vazife anlayışı ile görevlerin yerine getirilmesinde göstermiş oldukları başarılı, özverili ve duyarlı çalışmalarından dolayı İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in takdirleriyle verilen Başarı Belgelerini müdürler ile personeline bizzat takdim eden Bölge Müdürü Topçuoğlu, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Depremde dayanışmanın yansıra, fedakârlık örnekleri de yaşandığını belirten Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu, “Öncelikle yaşadığımız bu büyük felakette hayatını kaybeden personellerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına Allah’tan sabır dilerim. Bu süreçte içinde bulunduğumuz tüm olumsuz şartlara rağmen geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak fedakârlık örnekleri de yaşadık. Bölge Müdürlüğümüz ve Bağlantı İdarelerimiz de depremin ilk gününden itibaren çalışmalarımıza devam ederek hiçbir faaliyetin ve hizmetin aksamamasını sağladık. Bu süreçte duyarlı bir şekilde özveri ile çalışarak bir yandan idari hizmetlerine devam eden bir yandan da yardım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımıza yardım eden tüm personelime ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.